neděle 6. ledna 2013

Pomoc.....
nejdou mi nahrávat fotky z mého Pc......máte někdo podobný problém s blogem? Prostě mi to v tom okénku nenabízí možnost nahrát soubor z adresáře.......Jde to nějak nastavit,nebo je to problém u všech?

12 komentářů:

  1. Já teď připravovala článek a šlo mi to bez problému..... nemáš plný úložný prostor?
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to zjistím s tím úložným prostorem? Jestli je plný? Mě to nabízí nahrávání fotek ale jen z webu,iphonu přímo z blogu apod...ale když to chci vyhledat v adresáři pc jak sem to vždycka dělala...tak to mi nenabízí....

    OdpovědětVymazat
  3. To by ti mělo hlásit, že máš plný prostor.
    Nabízí ti to nahrát z webových alb Picasa? Pak stačí z PC nahrát fotky na Picasa a z Picasa je stáhnout do blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ano...nabízí mi to i z webových alb Picasa...ale když to zadám tak mi to nabídne jen fotky které už mám uveřejněné na svém blogu.....ikdyž sem se pokoušela další fotky do toho Picasa dát,tak se mi prostě nenabídnou.....fakt nevím co s tím.

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes jsem zjistila, že mám přesně ten samý problém. Nakonec jsem fotku nahrála z webových alb Picasa, jak radila Ajka, ale zdá se mi to takové krkolomné. Budu to tu pečlivě sledovat, jestli někdo poradí.

    OdpovědětVymazat
  6. a jak si to udělala Ali, mě to na tom picasovi nabízí jen fotky co už mám na blogu vystavené...k těm novým se nemůžu dostat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, klika jsem na fotku, vybrala příkaz "nahrát do webových alb Picasa" a fotka se nahrála. Nemám s tím zkušenosti, byl to první pokus a vyšel :-).

      Vymazat
  7. Když si stahuješ fotky do Picasa, měla by se ti objevit kolonka, do kterého alba je chceš nahrát. Napiš tam název toho alba, kde jsou blogové fotky.

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě je možný ukládat si fotky na Rajče.net a stahovat z něho do blogu... ale vyzkoušený to nemám. Zkusim to a dám vědět.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem to zkusila a nějak to nejde.... hlásí mi to že na uvedené adrese URL nelze obrázek najít... tak nevím, ale někde jsem četla že to jde. Asi něco dělám blbě:-))

    OdpovědětVymazat
  10. Holky moc děkuju za pomoc,nakonec mi to šlo přes toho Picasa,ale řeknu vám...nahrání těch 5ti fotek mi zabralo pěkně dlouho.....takže asi bude lepší dávat k jednomu příspěvku max 2 fotky...jinak u toho strávím věčnost. Mějte se pěkně a ještě jednou díky

    OdpovědětVymazat
  11. Hm,Leni,já to dělám tak, že si fotku napřed z fotáku přehraju na PC a pak ji otevřu, nakliknu fotku pravou myší a pošlu do programu Adobe photoshop a tam si ji ev. upravím a uložím pak do nějakého souboru,který jsem si předtím dala na desktop třeba Webka fotky a pak si otevřu svůj blog a dám pak vložit obrázek /ikonka/ a když se mi otevře to okno, dám nahoře Vybrat soubory a pak už jen najdu Desktop a soubor Webka fotky, odtud svou již nějakou uloženou z Adobe Photoshopu fotku a pak jen vložím,jde to docela rychle...jen si dej pozor, když máš své fotky, ty bývají velké a mohla by jsi podobně jako já -chi - brzy překročit povolenou kvotu obrázků zadarmo, takže si fotku v tom programu Adobe Photoshop nejlépe hned uprav velikost, aby prošla zadarmo, musí být maximálně 2048xx2048, takže bud šířku nebo výšku podle toho,co je tam víc, uprav. Tak jsem ti možná trošku víc zas poradila, já jsem také typ pokus na pokus a pak to najenonu jde;-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za Váš milý komentář....